Axel Hopstock

Tannlege

Axel tok utdannelsen i Oslo, og var ferdig i 1977. Etter å ha vært militærtannlege i 2 år etablerte han egen praksis i Kragerø som han drev i 21 år. I 2000 var han en av initiativtagerne til Volvat Tannhelsesenter, og da Volvat ønsket å avhende tannlegevirksomheten i 2007 gikk han inn som daglig leder i Nøtterøy Tannhelse.

Å være tannlege er noe av det morsomste som finnes . Det å hjelpe mennesker til en bedre tannhelse, til å bli kvitt tannlegeskrekk, til bedre kostvaner eller til å bli kvitt smerter i tyggemuskler og kjeveledd. Alt dette er med på å gi livet mening.

Axel har arbeidet mye med forebyggende behandling, mye med kirurgi og med gjenoppbygning av ødelagte tannsett (herunder implantatbehandling). Han deltar regelmessig på kurs i innland og utland, og er stadig nysgjerrig på det nye som rører seg i faget.

Når det er noe tid til overs trives han godt ute i naturen, enten det er på sjøen i seilbåt, på (sopp)tur i skogen eller på ski på fjellet. Han nyter også musikk og god mat og vin.