NØTTERØY TANNHELSE
Copyright 2016 Nøtterøy Tannhelse

NØTTERØY TANNHELSE

Vi holder til i Vestskogen, få minutter fra Tønsberg

Kjære pasienter ❤️

Vi yter kun akutt og høyst nødvendig hjelp til våre pasienter i den kommende tiden. 

Helsedirektoratet er tydelige på at tannhelsetjenesten er en del av helsetjenesten og at det derfor skal opprettholdes et forsvarlig tannhelsetilbud til befolkningen. 

Det innebærer at vi, og alle landets tannleger, skal gi et tilbud om nødvendig tannbehandling, enten hos oss eller vi henviser videre. Behandling begrenses pr idag til behandling som er nødvendig for liv og helse. Ring oss dersom du har plager, vi har tannlege på vakt som vurderer behovet og hva slags behandling som eventuelt kreves. 

Tannlegene ved Nøtterøy Tannhelse vurderer fortløpende hver enkelt pasient og behandling som ikke ansees nødvendig utført vil utsettes slik situasjonen er idag.

Vi gjør alt hva vi kan for å sikre trygg behandling for de som kommer til oss og anmoder alle som er innom om å følge de strenge smittervernsrutinene som nå gjelder hos oss. 

Pasienter som trenger akutt tannbehandling MÅ ta kontakt i forkant pr telefon eller mail, ikke møt opp på klinikken uten avtale. Dørene våre er låst, vi tar telefonen og slipper inn de som skal inn til oss.